Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών φορέων και μεμονωμένων ατόμων (μουσικών, χορευτών κ.λπ.) με γνώση και εμπειρία στην τοπική μουσικοχορευτική παράδοση

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών φορέων και μεμονωμένων ατόμων (μουσικών , χορευτών κ.λπ.) με γνώση και εμπειρία στην τοπική μουσικοχορευτική παράδοση των Τζουμέρκων προκειμένου να συμμετέχουν στην τριήμερη προωθητική εκδήλωση που διοργανώνεται από το Δήμο CellinoSanMarco(Εταίρος 2) στο CellinoSanMarco(Μπρίντιζι) από τις 24 ως τις 26 Νοεμβρίου 2013, στο πλαίσιο του έργου ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ/ MUSICBOXπου συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα - Ιταλία 2007-2013.

 

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

Έχοντας λάβει υπόψη:

1) Τις διατάξεις του άρθρου 2 παρ. 12 ,13 του Ν. 2286/95

2) Τις διατάξεις του άρθρου 4 παρ 4 και του άρθρου 23, παρ 2 του ΕΚΠΟΤΑ

3) Τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν.3463/06 (Δ.Κ.Κ)

4) Την 27319/02 (ΦΕΚ 945 Β/24-7-2002) απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης

5) Την 42/2013 απόφαση του Δ.Σ. περί εγκρίσεως του ετησίου προγράμματος δράσης και  του προϋπολογισμού του Δήμου τρέχοντος έτους

6) Την 13/2013 απόφαση της οικονομικής επιτροπής περί ψηφίσεως της σχετικής πιστώσεως

7) Το γεγονός ότι ο Δήμος πρέπει να συμμετάσχει στην τριήμερη προωθητική εκδήλωση που διοργανώνεται από το Δήμο Cellino San Marco (Εταίρος 2) στο πλαίσιο του έργου ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ/ MUSIC BOX που συγχρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκούς και Εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα - Ιταλία 2007-2013 και θα πρέπει να υπάρχει όσον το δυνατόν αντιπροσωπευτικότερη συμμετοχή προς τούτο

 

κρίνει απαραίτητη τη συμμετοχή στην εν λόγω επίσκεψη εκπροσώπων τοπικών φορέων και μεμονωμένων ατόμων (μουσικών, χορευτών  κ.λπ.) με γνώση και εμπειρία στην τοπική μουσικοχορευτική παράδοση των Τζουμέρκων, προκειμένου να παρουσιαστεί και να προβληθεί η μουσικοχορευτική παράδοση της περιοχής μέσα από την παρουσίαση χορών και τραγουδιών των Τζουμέρκων και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων, καθώς και προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την μουσικοχορευτική παράδοση της περιοχής του CellinoSanMarcoκαι ευρύτερα της περιοχής της Ιταλίας, ενισχύοντας έτσι τους μεταξύ τους δεσμούς.

Ειδικότερα, έχει αποφασιστεί η συμμετοχή 20 ατόμων (εκπροσώπων φορέων, μελών συλλόγων, μεμονωμένων ατόμων κ.λπ.) με γνώση και εμπειρία στην τοπική μουσικοχορευτική παράδοση των Τζουμέρκων.

Η μετακίνηση (οδικώς και ακτοπλοϊκώς), η διαμονή και η διατροφή των 20 ατόμων στην Ιταλία θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του έργου. Γνωστοποιείται δε στους ενδιαφερόμενους ότι οι δαπάνες διατροφής θα καταβληθούν σε αυτούς μετά το πέρας του ταξιδιού ως ημερήσια αποζημίωση σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις και κατόπιν της έγκρισης της δαπάνης αυτής από τον Επίτροπο.

Ο Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει το βιογραφικό του σημείωμα μαζί με ένα πρωτότυπα υπογεγραμμένο έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το αντίγραφο της αστυνομικής του ταυτότητας, έως και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ., εγγράφως σε κλειστό φάκελο, στην έδρα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, στο Βουργαρέλι Άρτας, ΤΚ 45045.

Προς διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων, στη ιστοσελίδα του Δήμου, καθώς και στην έδρα του διατίθενται πρότυπο έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος και βιογραφικού σημειώματος.

Υπεύθυνος επικοινωνίας για πληροφορίες:Ιωάννης Μαυρίκης, τηλ. 26853 60225,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η παρούσα απόφαση θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

 

 

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

 

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ