Πρόσκληση συμμετοχής δημοτών στην Επιτροπή Διαβούλευσης

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 78 «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης - Αντικατάσταση του άρθρου 76 του ν. 3852/2010»του Ν. 4555/2018, στην δημοτική επιτροπή διαβούλευσης συμμετέχουν και δημότες, σε αριθμό ίσο με το ένα τρίτο (1/3) του αριθμού των μελών εκπροσώπων φορέων της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι ορίζονται μετά από κλήρωση, μεταξύ των εγγεγραμμένων σε ειδικό κατάλογο που τηρείται στο Δήμο και στον οποίο μπορεί να εγγράφεται κάθε δημότης που είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου.

Για τον λόγο αυτό προσκαλούνται οι δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου, να καταθέσουν εγγράφως τη βούλησή τους.

Οι υποψηφιότητες των δημοτών υποβάλλονται εγγράφως, εντός διαστήματος ενός μηνός από την ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας στη σελίδα του Δήμου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο Δημαρχείο του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων στο Βουργαρέλι, στο τμήμα Πρωτοκόλλου και στο Δημοτικό Κατάστημα Αγνάντων, απευθυνόμενοι στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   και με fax στο 2685022223

Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο Δημότη, τηλέφωνο, ταχ/κή διεύθυνση, Τ.Κ., ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (εφόσον υπάρχει)).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ