ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΧ2/2024 (ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ 2024-2025)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ                                                                                      Βουργαρέλι  30.08.2024

ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ                                                   Αριθ. Πρωτ.:  4153

Ταχ.Δ/νση: Βουργαρέλι

Τ.Κ.: 47045

Πληροφορίες:  Κ. Λαμπράκης

Τηλ.: 2685360215

ΘΕΜΑ: Συνεδρίαση επιτροπής για την κατάρτιση πίνακα οριστικών αποτελεσμάτων για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων της υπ’αριθμ: ΣΟΧ2-3871/13.08.2024 Ανακοίνωσης του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων

Σήμερα ημέρα Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 και ώρα 13:30, συνεδρίασε η επιτροπή για την έκδοση πίνακα οριστικών αποτελεσμάτων για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων της υπ’αριθμ: ΣΟΧ2-3871/13.08.2024 Ανακοίνωσης του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, η οποία  αποτελείται από τους εξής υπαλλήλους: Πρόεδρος Λαμπράκης Κωνσταντίνος, μέλη Κωνσταντίνος Κουτσούκης  και Κατέρου Γεωργία.

Η επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη τον προσωρινό πίνακα αποτελεσμάτων και το γεγονός ότι δεν υπήρξε ένσταση εντός δύο εργάσιμων ημερών επί του προσωρινού πίνακα, συνέταξε τον συνημμένο οριστικό πίνακα αποτελεσμάτων.

Η Επιτροπή

Λαμπράκης Κωνσταντίνος