Διήμερη χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου Άρτας

Ο  Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας  σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας  του Γενικού νοσοκομείου διοργανώνει  διήμερη χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία την  Κυριακή 19 Δεκεμβρίου από τις 09.00 έως 13.30 και  την  Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου από  τις 10.00 έως 13.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Δημητρίου Σκουφά 91-93  με  την στήριξη των συλλόγων, δρομέων, εμπορικού, δικηγορικού, ιατρικού, φαρμακευτικού, οδοντιατρικού  καθώς και της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης  Πύρρου και του Επιμελητηρίου Άρτας.                                                       

Ταυτόχρονα με τις αιμοδοσίες θα πραγματοποιηθεί  συλλογή τροφίμων για όσους  επιθυμούν  να προσφέρουν  με  διαφορετικό τρόπο.                                                                                               

Οι δράσεις  φέτος  θα  είναι  αφιερωμένες  στην  μνήμη  του  Παναγιώτη Ζιώβα που έφυγε από την ζωή πριν μερικές μέρες περιμένοντας  να βρεθεί  συμβατός  δότης .                                                     

Καλούνται όλοι να δώσουν το παρόν και να προσφέρουν το πιο σημαντικό δώρο ζωής δίνοντας ελπίδα και μοιράζοντας χαμόγελα σε όλους τους συναθρώπους  μας που  χρειάζονται  και  ‘αγωνιούν’ για μια φιάλη αίμα.

 

Από τον Σύλλογο  Εθελοντών Αιμοδοτών Άρτας.