Με λαμπρότητα εορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στο Δήμο!

Και φέτος, όπως κάθε χρόνο, ο επίσημος εορτασμός των Θεοφανείων στα Δήμο μας, έλαβε χώρα στη γέφυρα Τζαρή, παρουσία πλήθους κόσμου. Προηγήθηκε αγιασμός των υδάτων και στη Γέφυρα Γιακουβάκη όπου παρέστησαν αρκετοί κάτοικοι από τις πέριξ κοινότητες με την παρουσία του Δημάρχου Μ. Γαρνέλη, των Αντιδημάρχων Π. Τσαλοκώστα, Κ. Αλυμάρα, Ν. Σιμόπουλου και των Δ.Σ Γ. Σιλιόγκα, Ε. Καραγιάννη, Π. Σκαλτσογιάννη, Λ. Τσίπρα καθώς και διαφόρων Τοπικών Προέδρων.

Μετά τον αγιασμό των υδάτων παρετέθη από τους κατοίκους,  μπουφές με πληθώρα τοπικών εδεσμάτων. Ακολούθησε ο αγιασμός των υδάτων στη γέφυρα Τζαρή παρουσία των προαναφερθέντων αλλά και των Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Β. Ψαθά, πρώην Βουλευτού Άρτας Π. Στασινού, Δημοτικού Συμβούλου Α. Μπουζάνη, πρώην Προέδρου Μελισσουργών Ι. Νικολάου, πρώην πρόεδρου Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας Χ. Παπάζογλου, Περιφερειακού Συμβούλου Κ. Παπαδημητρίου, διευθυντού της εφημερίδας «Γνώμη» Κ. Γκέτση και πλήθους κόσμου. Με το πέρας του αγιασμού ο Δήμαρχος Μ. Γαρνέλης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κ. Τζουμέρκων Α. Κοντός επέδωσαν τιμητικές πλακέτες στη χήρα και στη θυγατέρα του εκλιπόντος Υφυπουργού Γ. Παπαγεωργίου τιμώντας την προσφορά του στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολούθησε γεύμα σε παρακείμενο εξοχικό κέντρο συνοδεία δημοτικής ορχήστρας. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η εξαιρετική ερμηνεία δημοτικών ασμάτων από τον πρώην Πρόεδρο Μελισσουργών Ι. Νικολάου ο οποίος καταχειροκροτήθηκε!

Γενικά η όλη εκδήλωση κύλησε μέσα σε πνεύμα πραγματικής χριστιανικής αγάπης και συναδέλφωσης. Ευχόμαστε και του χρόνου κάτι ανάλογο!