Η γιορτή του ΚΔΑΠ και τα ευχαριστήρια στον Δήμαρχο από τους μικρούς μαθητές

Ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης περιήλθε σε όλα τα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου και μοίρασε ιδιοχείρως δώρα σε όλους τους μικρούς μαθητές. Τα παιδάκια ενθουσιασμένα ευχαρίστησαν το Δήμαρχο με την παρακάτω ευχαριστήρια κάρτα:

Η ευχαριστήρια κάρτα από δασκάλες και μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Αθαμανίου στον Δήμαρχο!

Σε μία εποχή κρίσης οικονομικής, πρωτίστης ηθικής κι αδυναμίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να ανταπεξέλθει στα μεγάλα προβλήματα των σχολικών μονάδων, ευτυχώς ακόμη δεν χάθηκε το φιλότιμο και η αλληλεγγύη. Από το Σεπτέμβριο που παρουσιαστήκαμε στο Δημοτικό σχολείο Αθαμανίου ήρθαμε αντιμέτωπες με σωρεία προβλημάτων κεκτημένα χρόνων.

Σε όλη την προσπάθεια μας να ανταπεξέλθουμε και να διαμορφώσουμε κατάλληλες συνθήκες διδασκαλίας για τους μαθητές μας, σταθήκατε αρωγός κι ενεργός συμπαραστάτης. Είστε εσείς που πάντα θα σηκώνατε το τηλέφωνο, που δείξατε κατανόηση, που ενστερνιστήκατε την αγωνία μας και πάντα απαντούσατε με πράξεις γενναιοδωρίας, περίσσευμα ψυχής.

Για όλη αυτή τη στάση, πολύτιμη για εμάς σε χαλεπούς καιρούς, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες από βάθη καρδιάς και ευχόμαστε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και κάθε επιτυχία στον καθ' όλα έντιμο αγώνα σας!

Εκτός τούτου τις πρωινές ώρες της 28ης Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο του Δήμου, το «ΚΔΑΠ» Κ. Τζουμέρκων σε συνεργασία με το «Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων» πραγματοποίησαν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για όλα τα παιδάκια της περιοχής, στην οποία μάλιστα το Κύτταρο Τέχνης πραγματοποίησε  παράσταση με «Μάγο» που ενθουσίασε του μικρούς θεατές. Επίσης η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου έβαλε Άη Βασίλη να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά που παρευρέθησαν στην εορταστική εκδήλωση!  

Ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης ευχαριστεί το Κύτταρο Τέχνης Τζουμέρκων για τη συνεργασία της κι ευελπιστεί στην συνέχισή της και στο μέλλον.