Στην υπογραφή της σύμβασης έργου "Γέφυρα Πλάκας" ο Δήμαρχος

Στην τελετή υπογραφής της σύμβασης έργου της αναστήλωσης της Γέφυρας  Πλάκας βρέθηκε ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, στο Ξενοδοχείο «Τελωνείο» στη Γέφυρα Πλάκας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Ο. Γεροβασίλη, ο Υπουργός Υποδομών Χ. Σπίρτζης η Υπουργός Πολιτισμού Μ. Ζορμπά και η πρώην Υπουργός Λ. Κονιόρδου, ο Βουλευτής  Άρτας Β. Τσίρκας, ο Γ,Γ Υποδομών Γ. Δέδες, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Α. Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Β. Τζουμέρκων Ι. Σεντελές καθώς και διάφορα στελέχη δημόσιων φορέων όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που εργάστηκαν για το έργο. Από το Δήμο Κ. Τζουμέρκων παρέστησαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι Φ. Χαχούλης, Π. Τσαλοκώστας και Α. Λάμπρη καθώς και Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Μπασιούκας. 

Την ικανοποίηση του για την αίσια εξέλιξη αυτού του τόσο σημαντικού έργου, που αποτελεί ορόσημο για τα Τζουμέρκα, εξέφρασε ο Κος Γαρνέλης και δήλωσε πως αναμένει με ανυπομονησία τις δημοπρατήσεις και των υπόλοιπων αναπτυξιακών έργων για τα Τζουμέρκα, μετά το δρόμο Αθαμάνιο Θεοδώριανα που δημοπρατήθηκε 27 Αυγούστου 2018, αναμένεται ο δρόμος Βουργαρέλι – Καταρράκτη και το «Πάρκο Ορεινών δραστηριοτήτων» στα Θεοδώριανα.