Αφιερωμένη στη μνήμη του παπά Τσίπρα φέτος η γιορτή στον Άι Γιώργη Αθαμανίου

Το βράδυ της Κυριακής 29/07/18 εις τον πλακόστρωτο περίβολο του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Αμπελιών Αθαμανίου, αφού τελέστηκε Εσπερινός από τον Αιδεσιμότατο Ιερέα Πατέρα Σ. Βασιλάκη, έλαβε χώρα η καθιερωμένη πλέον συνεστίαση των Αμπελιωτών, αλλά και πλήθους κόσμου από άλλες περιοχές που τιμούν τη μνήμη του Αγίου.

Φέτος η όλη εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Μακαριστού ιερέως Δ. Τσίπρα, του δικού μας αγαπημένου Παπα Δημήτρη. Ακούστηκαν συγκινητικοί λόγοι που μας έφεραν στη μνήμη την άγια μορφή του. Μετά ακολούθησε δείπνο με παραδοσιακά εδέσματα που προσφέρθηκαν εθελοντικά από ντόπιες νοικοκυρές. Ο Κόσμος είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το υπέροχο κατασκεύασμα του προαύλειου χώρου το οποίο ο Δήμαρχος Μ. Γαρνέλης ομίλησε για τον τρόπο κατασκευής του. Επίσης απηύθηνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους κι ευχήθηκε αυτό να επαναλαμβάνεται και στο μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αιδεσιμότατος Πατέρας Κ. Ψωράκης, ο Πατέρας Σ. Βασιλάκης καθώς επίσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Λ. Τσίπρας.