Κέρδισε τις εντυπώσεις το περίπτερο του Δήμου Κ. Τζουμέρκων στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»!!!

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για την περιοχή των Κ. Τζουμέρκων και τα αγνά προϊόντα της, στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»  10-13/05/18 στο Περιστέρι Αττικής.

Εκατοντάδες επισκέπτες κοντοστάθηκαν στο περίπτερο μας να ξεδιψάσουν από το δροσερό εμφιαλωμένο νεράκι, να πιούν από το ντόπιο κρασάκι και να δοκιμάσουν ντόπιο λουκάνικο και μέλι!

Οι επισκέπτες αφού γεύτηκαν «Τζουμέρκων γεύσεις», παρακολουθώντας το σποτ του Δήμου το οποίο έπαιζε διαρκώς στην οθόνη του υπολογιστή και της τηλεόρασης, ενημερώθηκαν για τα αξιοθέατα  και τις δυνατότητες του τόπου, έλαβαν ενημερωτικό φυλλάδιο για την περιοχή και συμφώνησαν κατενθουσιασμένοι για τις λαμπρές προοπτικές του τόπου σε όλα τα επίπεδα! Πολλοί μάλιστα υποσχέθηκαν να μας επισκεφτούν σύντομα!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρίες, «Πηγές Κωστηλάτας», οινοποιία «Ζεύκι» και «Λαμπράκη» και την χασαποταβέρνα «Αφοί Μπακάλη», για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Δήμου καθώς και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε εμάς για να προωθήσουμε τα προϊόντα τους. Επίσης θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στη ΠΕΔ Ηπείρου για τον χώρο που διέθεσε στον Δήμο για να εκθέσει τα προϊόντα του.

 Ήταν πρώτη προσπάθεια εξωστρέφειας του Δήμου Κ. Τζουμέρκων και ελπίζουμε να συνεργαστούμε με ακόμα περισσότερους επαγγελματίες σε μελλοντικές συμμετοχές μας σε άλλες εκθέσεις ανά την Ελλάδα.  

Ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων

Μ. Γαρνέλης