Ο Δήμος προέβη σε εργασίες καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων σε πολλές Τ. Κ.

Σε εργασίες καθαριότητας κοινόχρηστων χώρων, σωληνώσεων, βρυσών, αγωγών όμβριων υδάτων, αυλακών καθώς και κλάδεμα δέντρων προέβησαν τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου πριν την Πασχαλινή περίοδο σε πολλές τοπικές κοινότητες όπως Μεσούντα, Κάψαλα, Κ. Αθαμάνιο, Σγάρα, Δίστρατο, Βουργαρέλι κα.

Την Δευτέρα 02/04/18 Ο ίδιος ο Δήμαρχος Μ. Γαρνέλης μαζί με το Δημοτικό Σύμβουλο Κ. Αλυμάρα, μετέβησαν στη Μεσούντα παρουσία του Προέδρου της Τ.Κ για να επιβλέψουν τις εργασίες καθαριότητας αλλά και να εξετάσουν τις φθορές που έχουν γίνει στην γέφυρα Μεσούντας στην είσοδο του χωριού, στο μνημείο του Άρη Βελουχιώτη, στο δίκτυο ύδρευσης καθώς και στη σιδερένια γέφυρα αλλά και στο δρόμο που οδηγεί στην Κάτω Χώρα. Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος μαζί με τον Κο Αλυμάρα και στη Σγάρα οπού διαπιστώθηκε καταστροφή της υδρομάστευσης από όπου αρδεύεται ο οικισμός.

Τα συνεργεία καθαριότητας και τα τεχνικά επιτελεία του Δήμου θα συνεχίσουν κανονικά τις επόμενες ημέρες τις εργασίες καθαριότητας, επισκευών και καταγραφής ζημιών και στις υπόλοιπες τοπικές κοινότητες.