Στις πηγές Βρυζοκαλάμου βρέθηκε τις απόκριες ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων

Το πρωί της Κυριακής της αποκριάς 18/02/18 ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης, ο Αντιδήμαρχος Π. Τσαλοκώστας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καψάλων Α. Καψάλης καθώς και δύο ειδικοί τεχνίτες ανέβηκαν στην υδρομάστευση του Βρυζοκαλάμου.

Ο λόγος ήταν ότι είχε βουλώσει το φίλτρο λόγω των πλημμυρών των προηγούμενων ημερών, με αποτέλεσμα να μην διοχετεύεται νερό στο δίκτυο ενώ παράλληλα να υπερχειλίζουν οι δεξαμενές. Μετά τον καθαρισμό του φίλτρου ουδέν πρόβλημα υπάρχει πλέον στην υδροδότηση των διαφόρων τοπικών κοινοτήτων και ιδιαίτερα του Τετρακώμου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσέγγιση στο χώρο της υδρομάστευσης έγινε μετά από διήμερη επιμονή κι επικίνδυνη προσπάθεια του ιδιώτη χειριστή Γ. Γκόγκου, ο οποίος κατόρθωσε τελικά να φτάσει μέχρι την υδρομάστευση, με τη χρήση ερπιστριοφόρου εκσκαφέα, αντιμετωπίζοντας χιόνια ύψους δύο μέτρων.

Κατόπιν ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι έλεγξαν το κεντρικό φρεάτιο και διαπίστωσαν ότι η ποσότητα του νερού που έπεφτε σε αυτό ήταν η μεγαλύτερη δυνατή και δεν χωρούσε άλλη. Ο Δήμαρχος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους άντρες που συμμετείχαν στην επιχείρηση και ιδίως τον χειριστή του μηχανήματος και τον Αντιδήμαρχο οι οποίοι με πείσμα και αποφασιστικότητα προέβησαν στην απαραίτητη διάνοιξη.

Επίσης ευχαριστεί και τον Αντιδήμαρχο Ν. Σιμόπουλο ο οποίος από την πρώτη στιγμή προσπάθησε για την επίλυση του θέματος.