Απόλυτη επιτυχία στις εκδηλώσεις για την αποκριά και την Καθαρά Δευτέρα στο Δήμο Κ. Τζουμέρκων

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας από διάφορους συλλόγους τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κ. Τζουμέρκων οι οποίοι με τη συνδιοργάνωση του Δήμου πέτυχαν θαυμάσια αποτελέσματα τα οποία εντυπωσίασαν τις χιλιάδες των επισκεπτών ντόπιων και ξένων. Οι εκδηλώσεις χρηματοδοτήθηκαν από το Δήμο με το ποσό των 3.500 ευρώ πράγμα που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία τους.

Όμως θα πρέπει ιδιαίτερα να τονιστεί η ακούραστη δραστηριότητα, η εφευρετικότητα και η εθελοντική προσφορά των προεδρείων και των μελών των διαφόρων συλλόγων οι οποίοι πράγματι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ο Δήμαρχος ο ποίος παρέστη προσωπικά στις εκδηλώσεις συγχαίρει θερμά τους διοργανωτές και τους υπόσχεται ότι του χρόνου η οικονομική βοήθεια που θα τους παρασχεθεί θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, διότι πράγματι αξίζει τον κόπο.

Όσοι σύλλογοι ζήτησαν, επιδοτήθηκαν με το ποσό τουλάχιστον των 500 ευρώ ο καθένας. Την Καθαρά Δευτέρα ο Δήμαρχος Μ. Γαρνέλης με τον Αντιδήμαρχο Π. Τσαλοκώστα γύρισαν οι ίδιοι διάφορα χωριά του Δήμου και μοίρασαν μεγάλες ποσότητες νηστίσιμων  εδεσμάτων. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες τους υποδέχτηκαν θερμά και τους ευχαρίστησαν για την προσφορά τους. Επειδή όλοι οι σύλλογοι, πλην ενός, είχαν καλέσει τον Δήμαρχο, στις εκδηλώσεις τους, ο ίδιος όμως δεν ήταν δυνατόν να παραστεί σε όλους, τους ζητά δημοσίως συγνώμη και τους βεβαιώνει ότι η καρδιά και η ψυχή του είναι μαζί τους, μαζί με την υπενθύμιση πάντα οτι (ο Δήμαρχος είναι ένας από εσάς).

OΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ. ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΑΡΝΕΛΗΣ