Επιτυχημένη η ημερίδα του Αγροτουρισμού στα Τζουμέρκα στο Βουργαρέλι

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτουρισμού 23-24/10/17 στο Βουργαρέλι Κ. Τζουμέρκων.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αγροτουρισμού Ηπείρου Ναπολέων Ζάγκλης καθώς και ο Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Φρατζεσκάκης Νικόλαος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Β. Ψαθάς και παρεβρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Π. Τσαλοκώστας και Ν. Σιμόπουλος, οι Δημοτικοί Σύβουλοι Λ. Τσίπρας και Κ. Αλυμάρας. Επίσης την  παρακολούθησε πλήθος ενδιαφερόμενων επαγγελματιών αλλά και νέων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον Αγροτουρισμό. Οι σύνεδροι διέμειναν σε ξενοδοχεία της περιοχής και δόθηκαν δύο γεύματα, προς τιμήν τους, σε ισάριθμα καταστήματα της περιοχής μας, μέσα σε κλίμα ειλικρινούς συναδέλφωσης.

Στην εκδήλωση για άλλη μα φορά στάθηκε χορηγός η εταιρία εμφιάλωσης μεταλλικού νερού «Πηγές Κωστηλάτας ΑΕ» και τους ευχαριστούμε θερμά. Κατά την αποχώρηση των οι σύνεδροι σταμάτησαν στην Τ.Κ Κυψέλης όπου σε τοπικό κατάστημα τους προσφέρθηκαν τοπικά εδέσματα από την ψυχή της διοργάνωσης, τον Αντιπρόεδρο Συνδέσμου Αγροτουρισμού Ηπείρου κο Παπαιωάννου Γιώργο (Τρύφωνα).