Η Κύπρος τιμάει τον Στρατηγό Ε. Φλωράκη στον Ρωμανό Άρτας

Το Σάββατο 13/05/17 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε ανεπίσημη επίσκεψη του πρώην προέδρου της Κυπριακής βουλής Κου Γιαννάκη Ομήρου συνοδευόμενου από τον Δήμαρχο Λευκάρων Κύπρου Σοφοκλή Σοφοκλέους και του Αντιδήμαρχου του ίδιου Δήμου, καθώς και του Αντισυνταγματάρχη της Κυπριακής Εθνοφρουράς.

Η επίσκεψη έλαβε χώρα στο συνοικισμό Ρωμανό για να τιμηθεί η μνήμη του Στρατηγού Ευάγγελου Φλωράκη, που έπεσε στην Κύπρο, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, τον Ιούλιο του 2002.

Έγινε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και κατόπιν σύντομοι χαιρετισμοί του πρώην προέδρου της Κυπριακής Βουλής και του Δημάρχου Κ. Τζουμέρκων Μαρίνου Γαρνέλη. Η όλη εκδήλωση συνεχίστηκε με την παράθεση γεύματος στους επίσημους προσκεκλημένους καταρχάς στα Γουριανά και κατόπιν στους Ναζαίους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Β. Ψαθάς, ο Δήμαρχος Κ. Τζουμέρκων Μ. Γαρνέλης, οι Αντιδήμαρχοι Κ. Τζουμέρκων κ.κ Β. Καρύδης, Π. Τσαλοκώστας, Π. Αντωνάκη, ο Προεδρος Δ.Σ Φ. Χαχούλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Σιλιόγκας, Ε. Καραγιάννη, Κ. Λάμπρη, Χ. Χασιάκος, Λ. Τσίπρας, οι συγγενείς του αείμνηστου Στρατηγού καθώς και πλήθος κόσμου.

Η όλη εκδήλωση σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από τους δημοσιογράφους κ.κ Κ. Γκέτση και Ν. Κοντογιώργο στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την πράξη τους. Ευχόμαστε και στο μέλλον να έχουμε εκ μέρους τους, κι άλλες παρόμοιες δράσεις.