Επίσκεψη Δημάρχου Μαρίνου Γαρνέλη για την παρακολούθηση της προόδου εργασιών σε έργα του Δήμου Κ. Τζουμέρκων

Την Τετάρτη 22/03/17 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Δημάρχου Μαρίνου Γαρνέλη με σκοπό την παρακολούθηση της προόδου των εργασιών στα έργα «Ανάπλαση πλατείας Κουκουλίων» και «Εργασίες αποκατάστασης στην Ι. Μονή Αγ. Αικατερίνης Καταρράκτη» στoΔήμο Κ. Τζουμέρκων. Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Καρύδης, Ευαγγελία Καραγιάννη  και Παναγιώτα Αντωνάκη.

Η πρώτη στάση έγινε στο χωριό Κουκούλια όπου πραγματοποιείται η ανάπλαση της Πλατείας του χωριού. Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν μηχανικός του Δήμου και της Περιφέρειας Ηπείρου καθώς και ο ανάδοχος εργολάβος, όπου διαπιστώθηκε ότι οι εργασίες προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και επισημάνθηκε η ανάγκη ασφαλτόστρωσης του περιμετρικού δρόμου της πλατείας.

Η δεύτερη επίσκεψη έλαβε χώρα στον Καταρράκτη στην Ι. Μονή Αγ. Αικατερίνης όπου εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης των κτιρίων της. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μαζί με τον Δήμαρχο ο Ηγούμενος της Μονής Πατέρας Μητροφάνης καθώς και ο ανάδοχος εργολάβος. Η εξέλιξη του έργου κρίθηκε ικανοποιητική και επισημάνθηκε επίσης η ανάγκη αποκατάστασης των κιόνων οι οποίοι χρήζουν ανάγκης στήριξης.