Χριστουγεννιάτικο χωριό στο διαδίκτυο


Χαιρετισμός του Δημάρχου Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστου Χασιάκου

 

Τα Χριστούγεννα φέτος πολλά παιδιά όπως και τα παιδιά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων θα τα ζήσουν μέσα από το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΙΟ. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι γιορτές που εξάπτουν την φαντασία των παιδιών. Είναι ημέρες χωρίς μαθήματα και θα τις περάσουν στην οικογενειακή τους θαλπωρή. Θα έχουν τον χρόνο να ζήσουν την Χριστουγεννιάτικη Μαγεία παρακολουθώντας στον υπολογιστή τους παιδική χορωδία, χορό, θεατρικές εκδηλώσεις και πολλές άλλες δράσεις. Είναι μία προσφορά του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων για να γεμίσουν τα σπίτια μας με παιδικά χαμόγελα.

 

 

link: https://www.xmas-covidfree-village-lvp.gr/kentrika.../

Για τη λήψη του κωδικού μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην σελίδα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων στο facebook: https://www.facebook.com/dhmosktzoumerkwn/


Θα εκπέμπει καθημερινά από το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου και για 16 ώρες την ημέρα. Οι 6 ώρες από αυτές θα είναι live (16:00 έως 22:00).