Πρόσκληση για συμμετοχή των επαγγελματιών του τουρισμού σε εκθέσεις σε περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2018 .

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, προτίθεται να συμμετάσχει στις παρακάτω Εκθέσεις με δικό της Περίπτερο και προσκαλεί όσους  επαγγελματίες και φορείς του χώρου από την Ήπειρο το επιθυμούν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα παρακάτω email.

 

1.     «Mediterranean Panorama», Στοκχόλμη Σουηδίας 16-18/2/2018.

2.     «IFT 2018» Βελιγράδι Σερβίας 22-25/2/2018 . Η Ελλάδα είναι τιμώμενη χώρα.

3.     «ΙΤΒ Berlin», Βερολίνο Γερμανίας 7-11/3/2018 (www.itb-berlin.d ).

4.     «Μ.Ι.Τ.Τ» Μόσχα Ρωσίας 13-15/3/2018 (www.mitt.ru ).

 

Α. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΘΕΤΩΝ στο Περίπτερο Περιφέρειας Ηπείρου: στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) .

Β. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ: Υπάρχει δυνατότητα αποστολής από την Περιφέρεια Ηπείρου του διαφημιστικού υλικού των επιχειρήσεων και φορέων που το επιθυμούν- για τις Εκθέσεις Βελιγραδίου, Βερολίνου και Μόσχας- εφόσον αυτά θα αποτελούν μια συνολικά επαρκή ποσότητα για αποστολή. Το υλικό πρέπει να αποσταλεί το αργότερο ως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 το μεσημέρι στην Διεύθυνση: Περιφέρεια Ηπείρου (Τμήμα Τουρισμού, γραφεία 143 και 141), Πλατεία Πύρρου 1, 45001 Ιωάννινα.

Γ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΘΕΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ: Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να μεταφέρει με λεωφορείο έναν αριθμό εκθετών που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους με σειρά προτεραιότητας.

Δ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στα websitesτων Εκθέσεων και στο τηλέφωνο 2651087141 και 2651087143 (Τμήμα Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου).